Heli Paarma ja Kirsi Kohonen palkittiin MäVin Äiskä -palkinnolla
Mäntyharjun Virkistys ryJulkaistu: 08.05.2024 13.12

Heli Paarma ja Kirsi Kohonen palkittiin MäVin Äiskä -palkinnolla

MäVin kevätkokouksessa päästiin jälleen palkitsemaan kaksi uutta MäVin äiskää, Heli Paarma ja Kirsi Kohonen.

Heli Paarma toimi tällä kaudella lastensa P12-säbäjoukkueen taustajoukoissa. Saapuneissa ehdotuksissa perusteltiin valintaa mm. näin:

"Heli on aina mukana lastensa harrastuksissa ja huolehtii siinä sivussa muidenkin junioreista. Ei ole talkoita jossa ei Heli olisi häärimässä. On yksi porukan selkärangoista johon voi aina luottaa."

"Tosi pro laitojen laittaja! Luultavasti osaa nykyään myös nimikoida ihan kaikki pelivarusteet."

"Aina valmiina auttamaan salibandyturnauksissa, talkoissa, laitojen laittamisissa, pullojen täyttämisissä ja kuljetuksissa. Heli on avulias, kannustava kaikkia pelaajia ja valmentajia ja muita toimihenkilöitä kohtaan. Hyvä valinta MäVi äipäksi."

Kirsi Kohonen on pitkän linjan mäviläinen, joka on ehtinyt toimimaan seurassa monessa roolissa. Kuluneella kaudella Kirsi on toiminut säbän P12-joukkueessa ja nuorten monilajisessa.

"Vuosikymmenten vapaaehtoistyö liikkari-ja monilajisen ohjaajana sekä mukana omien lastensa liikkumisessa niin äitinä kuin valmentajana kentän laidalla. Myös kosketuspintaa Virkistyksen johdosta edistämällä kaikkien mäntyharjulaisten lasten liikuntaharrastusta."

"Toiminut seurassa vuosien varrella erinäisissä toimissa; harrastajana, huoltajana, toimitsijana, kuskina, kannustajana, kirjurina, kahviossa, leipurina, valmentajana sekä jopa seuran puheenjohtajana. Joka viikonpäivälle löytyy joku rooli liikkuvien lasten hyväksi, ja näin on ollut jo vuosia, omien sekä muiden lasten liikunnan edistämiseksi."

Lämpimät onnittelut palkituille ja suuret kiitokset arvokkaasta toiminnastanne lasten liikunnan mahdollistajina!


Kevätkokous hyväksyi vuoden 2023 toimintakertomuksen, vahvisti tilinpäätöksen, joka osoitti 6732,59 euroa voittoa ja myönsi johtokunnalle vastuuvapauden. Voit tutustua kevätkokousaineistoon, johon on koottu vuoden 2023 toimintaa ja tapahtumia täällä.